iPhone'da Toplu Mesaj Nasıl Gönderilir?

iPhone üzerinden bir kaç kişiye SMS veya iMessage göndermek konusunda herhangi bir sıkıntı yaşamıyoruz. Mesajlar’ı açıyor ve grup mesajına eklemek istediğimiz kişilerin adlarını yazıyoruz. Ardından mesajı kolayca gönderiyoruz. Eğer bir kaç kişiye mesaj göndereceksek bu yöntemi kullanabiliriz. Peki, aynı anda 50 kişiye mesaj göndermek istiyorsak? Herkesi tek tek seçmek yerine iPhone toplu mesaj gönderme yöntemine başvurmamız gerekecektir.


Bugünkü rehberimizde App Store uygulaması büyük yardımcımız olacak. iPhone toplu mesaj gönderme işlemini en kısa ve etkili yoldan nasıl çözeriz bunu öğreneceğiz.


iPhone Toplu Mesaj Gönderme


Toplu mesaj gönderebilmek için App Store‘dan ücretsiz olarak Connect uygulamasını indirmeniz gerekiyor. Aşağıdaki bağlantıyı kullanarak kolayca indirebilirsiniz.











Developer: Dexem

Price: Free



Bu uygulama oldukça stabil çalışan ve ücretsiz bir uygulamadır. iPhone kullanıcılarına sağladığı en büyük yarar ise grup mesajlarına düzen getirmesidir.


Uygulamayı açtığınızda sizi karşılayan ekranda “Get Started” butonuna dokunun. Ardından gelen ekranda ise uygulamanın kişilerinize erişmesine izin verin.



Connect uygulamasını kullanarak kolayca toplu mesaj gönderilebilmektedir. Bunun için yapmanız gereken öncelikle şey grup oluşturmak. Bunun için uygulama içinde sağ üstte konumlandırılan “+” ikonuna dokunmanız gerekiyor. “Create New Group” seçeneğine dokunun ve yeni grup oluşturun.



Oluşturduğunuz gruba isim verip “Next” diyerek ilerleyin. Ardından gruba dahil olacak kişileri listenizden seçin. Eğer iPhone toplu mesaj gönderme özelliğini genellikle özel günlerde kullanıyorsanız rehberdeki herkesi seçin. Bu sayede tek bir grup ile sorununuzu çözebilirsiniz. Gruba eklenecekleri seçtikten sonra sağ üstteki “Create” butonuna dokunun. İşte bu kadar grubumuz hazır!




Uygulama ekranının altında konumlandırılan menüdeki “Groups” bölümüne dokunun.



Bu kısımdan oluşturduğunuz tüm grupları görebilirsiniz. iPhone toplu mesaj gönderme işlemini buradan yapacağız. Şimdi hangi gruba toplu mesaj göndermek istiytorsanız ismine basılı tutun.



Ekranda iletişim seçenekleri belirecektir. Bu seçenekler arasından “Message” seçeneğine dokunun ve ardından sağ üstte konumlandırılan “OK” seçeneğine dokunun.



İşte bu kadar! Böylece uygulama sizi Mesajlar uygulamasına gönderecek ve tek seferde yüzlerce kişiye mesaj gönderebileceksiniz.




Kaynak: https://www.tecnoloji.com/iphone-toplu-mesaj-gonderme/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

LG TV Ayarları Nasıl Yapılır?

iPhone X Nasıl Kullanılır: Tüm Yeni Özellikler İçin Rehber

Yasal Uyarı ve Kullanım Şartları